Një kufomë politike në duart e regjimit

Arben SHAHINI

Enkelejd Alibeaj ka zhvilluar një takim me disa individë që pretendojën se përfaqësojnë PD. Ajo që bie në sy është numri i pjesmarrësve që është jo më i madh se 15 veta. Edhe këta janë anonimë dhe pa lidhje me PD. Alibeaj ka folir ër vendimin en Gjykatës me 3 mars. Sipas tij duhert respektuar vendimi i Gjykatës. Vetë Aibeaj është një kufomë politike në duart e regjimit që nuk përfaqëson asgjë.

Ai përdoret si zar i Taulant Ballës kundër opozitës dhe është aty vetëm me vullnetin politik të Ramës. E vërteta ëstë se kancelari i Gjykatës refuzon të zbatojë vendimin e gjykatësit për të regjisruar në Gjykatë PD me Kryetar Sali Berishën, dhe ky është një rast unikal në të gjithë botën ku gjyqtari ka vendosur, ndërsa kancelari nuk e regjisron vendimin e tij pasi varet direkt nga qeeria.

About Redaksia

Check Also

PD çon në Kushtetuese ligjin për komisionet hetimore

Opozita ka ankimuar këtë të premte në Gjykatëmn Kushtetuese ndryshimet në ligjin për komisionet hetimore …

Leave a Reply