Ngritëm SPAK, Byro Hetimi e reformë drejtësie që FBI ti drejtohet qytetarëve për ndihmë!

FBI i drejtohet qytetarëve për ta informuar në lidhje me trafikun e drogës, krimin e organizuar dhe pastrimin e parave në një kohë që nën mbikqyrjen e ambasadës amerikane ne ngritëm SPAK për ti hetuar këto krime, pastaj ngritëm Byronë e Hetimit për ti ndëshkuar këta pjestarë të krimit të organizuar si dhe bëmë reformën në drejtësi, por të gjitha këto kanë rezultuar një hiç. Në fund FBI i është drejtuar qytetarëve për ndihmë, të bëhen ata edhe SPAK, edhe Byro Hetimi edhe polici edhe Shërbim Informativ, kretë e të cilëve janë shkarkuar nga Rama si bashkëpunëtorë të Amerikës. Ky është regjimi që diskretiton FBI dhe e mbajnë me injeksione të korruptuarit si McGonigal dhe diplomatë të huaj.

About Redaksia

Check Also

Kalaja: Të gjitha rrugët e krimit dhe korrupsionit të çojnë te Erion Veliaj!

Avokatja Adriana Kalaja gjatë fjalës në demonstratën që u zhvillua përpara bashkisë së Tiranës tha …

Leave a Reply