Tani është faza kur Rama ha kokat e të vetëve…

Nga Edi PALOKA

Propaganda e Rames po perpiqet ta paraqes si sukses se drejtesise se reformuar dhe si prove te pavaresise arrestimin e kryebashkiakut te Bulqizes dhe hetimin e disa te tjereve. Ne fakt eshte krejt e kunderta . Kjo tregon pikerisht ate qe kemi denoncuar si opozite prej kohesh, qe drejtesia “e reformuar” nuk eshte gje tjeter vecse nje vegel ne duart e Rames qe ai e perdor kur dhe si ti duhet per te mbrojtur ata qe i sherbejne dhe per te sulmuar kundershtaret ose ata qe i prishin pune.

Arrestimi i kryebashkiakut te Bulqizes erdhi vetem sepse ai nuk pranoi t’i bindet Rames qe nuk e do me si kandidat. Me ate rast Alla sherben edhe si shembull per te tjeret. Edhe thirrja e Bushit eshte paralajmerim se ne se nuk bindet do kete fatin e Alles…Te gjithe te perzgjedhurit e Rames jane me probleme te renda dhe pikerisht per kete jane perzgjedhur qe Rama t’i perdore kur t’i duhen dhe t’i heqe qafe kollaj nepermjet drejtesise se reformuar, kur te mos i duhen me.

Pra drejtesia ”e reformuar” jo vetem eshte ne sherbim te Rames po sherbimet e tyre shtrihen deri ne zgjidhjen e problemeve te brendeshme elektorale te “rilindjes”. Tani eshte faza kur Rama ha kokat e te veteve…

About Redaksia

Check Also

Drejtësia e re me vese të vjetra…

Besard XHAFERRI Në 18 tetor të 2021, një 19 vjeçar u dënua nga drejtësia me …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *