Adriana Kalaja: Kjo ëshrë Reforma e Drejtësisë e Sudo-Mafiozes Yuri Kim

  1. Më datë 4.2.2022, gjyqtari i nderuar dhe elitë në sistemin e drejtësisë z. Arben Kostandini, rrëzon këkesën e të paburrave AliBashë me argumentimin se Sudet AliBashë nuk janë palë në gjykim (foto 1-2) inicuar nga Komisioni i Rithemelimit të PDSH.
  2. Më datë 15.3.2023 motra e Bel(l)a Mafia që mandatin ja shtynë kur votuan “si çeço” Sudet dhe Zvarranikët AliBashë shkarkon nga detyra gjyqtarin e nderuar dhe në karierë mbi 25 vjeçare z. Arben Kostandini (foto 3).
  3. Më datë 16.3 2023, banditët e KAS rreken se mund të emërojnë Kryetarin e PD dhe opozitës me Sude dhe Zvarranikë të autorizuar me autorizim Sudesh (foto 4).

Kjo ëshrë Reforma e Drejtësisë e Sudo-Mafiozes Yuri Kim (foto 5).

Nuk ka faj ambasadori britanik që ja mbështet ministreshave të Edvin Kristaq Ramës çdo ……reformë (foto 6).

About Redaksia

Check Also

Begaj dhe Balla sajojnë vizita shtetërore në Gjermani, dy bileta për Hamburg

Golat e kombëtares këtë europian në Gjermani janë nga ato ngjarje që kur të kujtohen …

Leave a Reply