Banka që i lëshoi zyrën të autorizuarit të Lulit

Fytyra e këtij njeriu i tregon gjithçka.

Në fillim mori vulën, me një seancë në gjykatën e Apelit.

Në KQZ mori regjistrimin për të hyrë në zgjedhjet e 14 majit, duke marrë financimet, komisionerët dhe numëruesit.

Tani po flet nga selia e re e partisë së Vulës. Zyra ku hyn për të dhënë konferencën e shtypit për gazetarët, ka qenë e bankës UBA, siç shikohet te dera, ku ende nuk kanë hequr shkrimet.

Fundja, ata me qira janë. Do ta mbajnë ndoshta deri pas 14 majit, sa për të bërë biznesin me kandidatët për kryebashkiakë dhe këshilltarë. Një lloj banke tregtare, mundësuar nga qeveria.

About Redaksia

Check Also

Partia e Lirisë në kurthet e Sigurimit të Shtetit, sot, SPAK

“RD” Nuk ëstë hera e parë që mes Metës dhe Kryemadhit ka debate politike. Kur …

Leave a Reply