22 marsi, dita e shenjtë e demokracisë!

Nga Rezenbrik Serjani

22 marsi për të gjithë demokratët, për të gjithë shqiptarët mbetet një ndër momentet më të mëdha historike të Shqipërisë!

22 marsi,
është dita simbol i fillimit të një kapitulli të ndritur të faqes sonë historike,
është dita-simbol e fillimit të funksionimit të demokracisë,
është dita-simbol e daljes njëherë e përgjithmonë nga errësira e egërsia,
është dita-simbol e fillimit të një gjenerate të re politike, ekonomike, shoqërore, sociale e kulturore, është dita më e bukur e demokracisë.

Krahas 8 dhjetorit, 11 dhjetorit, 20 shkurtit, 22 marsi mbetet një datë e ditë e mbarë, e bekuar, e shenjtë.

22 marsi është ditë e madhe!
22 marsi është dita e parë e demokracisë!

E bekuar kjo datë!
E shenjtë kjo ditë!

Një pranverë e mbarë për të gjithë shqiptarët!
Nje frymë e re, shpresëplotë, dritëplotë për Shqipërinë, për Partinë Demokratike!

Zoti e bekoftë rrugëtimin tonë demokratik, rrugëtimin e të gjithë shqiptarëve!

About Redaksia

Check Also

Që të mos jemi hipokrit me veten, debitor me historinë dhe hileqar me Zotin

  Alfons Grishaj Largimi në jetën tjetër të personaliteteve politike, shkencore, letrare artistike etj shoqërohet …

Leave a Reply