Këlliçi: Edhe administrata e Bashkisë do ndëshkojë me votë modelin Veliaj me 14 Maj

Kandidati i Opozitës për Bashkinë e Tiranës, Belind Kelliçi u shpreh se edhe administratës së Veliajt, i ka ardhur në majë të hundës nga përçmimi, nga trajtimi i dhunshëm dhe shkelja e nëperkembja e dinjitetit që u bëhet prej eprorëve.

Këlliçi tha se metodat që po përdor Veliaj dhe pushteti, me intimidim, dhe me aplikacionet si aktivisti, me monitorimin e rreptë të nëpunësve, me kërcenimin për bukën e gojës, do të marrin një ndëshkim të merituar me votë me 14 Maj.

‘Jam i bindur se edhe brenda stafit, brenda administratës së Bashkisë, unë do të fitoj, sepse edhe ata, po presin me padurim ta ndëshkojnë këtë model’, pohoi Kelliçi.

Kandidati i Opozitës, i cilësoi të shpifura metodat e patronazhimit, dhe shqetësuese, por tha se është i bindur që këto do të ndikojnë që qytetarët, në heshtje, ta refuzojnë, ta dënojnë me votë me 14 Maj.
You sent

About Redaksia

Check Also

Ambasadori Alistair King-Smith mori shpifjen e Lulzim Bashës dhe e përcolli si të vërtetë te qeveria e tij

Lideri i opozitës, Sali Berisha i është përgjigjur ambasadorit britanik në Tiranë, Alistair King-Smith, duke …

Leave a Reply