Këlliçi me biznesin e mesëm dhe të vogël: Ja cilat taksa do të ul dhe do të heq në Tiranë

Kandidati i Opozitës për Bashkinë e Tiranës, Belind Këlliçi prezanton programin për taksat dhe tarifat. Këlliçi gjatë takimit me biznesin e mesëm e të vogël tha se, biznesi i vogël e i mesëm e ka mbajtur gjallë Tiranën. “Mundi dhe perpjekja juaj krijojnë vende pune. Nuk krijojne vende pune fasadat e shfaqjet. Bashkia do jetë partneri i biznesit të vogël. Veliaj nuk ka folur asnje ditë për ju”, tha Këlliçi.

Ja cilat taksa do të ul dhe do të heq

  • Do ul taksat dhe tarifat
  • Do luftoj korrupsionin, të ardhurat do rriten
  • Taksa per arsimin, bëhet zero
  • Taksa e fjetjes në hotel, ulet me 30%
  • Taksa e tabelës, ulet me 30%
  • Taksa e truallit reduktohet me 30%
  • Taksa mbi ndertesen ulet me 30%

• Hiqet taksa e tokës bujqesore, pjesa e Bashkisë.

About Redaksia

Check Also

Greqia pubikon skandalin: Gjyqtarja Irena Gjoka e dënuar në Greqi për falsifikim dokumentesh

Shkrimi i plotë i gazetës më të madhwe greke, “Ta Nea” Gjyqi i kryebashkiakut të …

Leave a Reply