Celibashi: Ligji nuk e lejon Ramën të rrisë pagat para zgjedhjeve, premtime mund të bëjë

Intervista e Celibashit:

Ilirjan Celibashi: E vërteta është se ajo dispozitë lidhet me zgjedhjet e përgjithshme për Kuvendin, por gjithsesi në frymën e saj Komisioni Qendror i Zgjedhjeve është duke e monitoruar sjelljen e institucioneve publike.

Endri Xhafo: Edi Rama jo më larg se sot tha se do i rrisim pensionet dhe pagat përsëri.

Ilirjan Celibashi: Nëse e ka premtim elektoral, mund ta bëjë si premtim elektoral, por nëse e vendos sot dhe i gjen paratë, këtë nuk e bën dot.

Endri Xhafo: Po nëse e bën? Cili është penaliteti?

Ilirjan Celibashi: Po e bëri këtë nuk e di, por nëse ai thotë sot, ka penalitete dhe sanksione.

Endri Xhafo: Do keni guxim ta penalizoni?

Ilirjan Celibashi: Po, si mendon do e kemi guximin?

About Redaksia

Check Also

SHBA nxin Ramën: Korrupsioni dhe paratë e drogës mbizotërojnë në Shqiperi

Një raport i përvitshëm i Departamentit amerikan të Shtetit për Klimën e Investimeve ofron informacion …

Leave a Reply