Bajram e Pashkë i festojmë bashkë… edhe me SIGAL UNIQA

Prilli është një muaj i mbushur me festat për shqiptarët.

Pashkët katolike, Pashkët Ortodokse dhe Festa e Bajramit e bëjnë këtë muaj më të bukur por edhe me tre fundjava, njëra pas tjetrës, më të gjata se zakonisht.

Këto ditë pushimi do të shfrytëzohen nga shumëkush pranë familjeve, ndërsa shumë të tjerë do të udhëtojnë jashtë Shqipërisë. Ndaj SIGAL UNIQA Group Austria vjen me një ofertë festive që nuk duhet humbur.

Çfarë përfshin oferta e Prillit?

Të gjithë qytetarët shqiptarë, që duan ti festojnë këto festa në rajon ose Europë, SIGAL UNIQA Group Austria mundëson një paketë siguracionesh dhe shërbimesh, të nevojshme për çdo udhëtim jashtë Shqipërisë, me një çmim festiv.

  • Karton Jeshil Europë për autovetura (15-ditor) + AutoSOS në Europë + Shëndet në Udhëtim” për vetëm 55 euro.
  • Karton Jeshil për autovetura (15 ditor) + AutoSOS + Shëndet në Udhëtim për Mal të Zi ose Maqedoninë e Veriut, për vetëm 30 euro.

“SIGAL UNIQA Autosos në Europë”, për një periudhë 1 mujore, ofron këto shërbime:

–           Qendër kontakti në gjuhën shqipe, 24 orë në ditë gjatë 7 ditëve të javës

–           Shërbim karroatreci

–           Riparim në vend i automjetit

–           Zëvendësim i automjetit në rast aksidenti

–           Parkim

–           Akomodimi në hotel

–           Riatdhesim ose vazhdim i udhëtimit drejt destinacionit

–           Shërbim Taksi

Si mund të blihet?

Fare e thjeshtë. Duke plotësuar formularin online në pak minuta.

https://sigal.com.al/oferta-per-karton-jeshil/

Pas plotësimit të tij, klienti do të kontaktohet nga agjenti i SIGAL UNIQA Group Austria për konfirmim e blerjes ndërsa pagesa bëhet në dorëzim.

Të gjithë i duam udhëtimet por të gjithë e dimë që shpeshherë ato mbartin edhe ngjarje të papritura.

Një urgjencë mjekësore ose një aksident i paparashikueshëm, një defekt i automjetit ose më e keqja, përfshirja në një aksident, mund të na i vështirësojë udhëtimin.

Pa harruar edhe faturat e karroatrecit, mekanikut apo hotelit që në shtete të ndryshme janë vërtetë të kripura.

Prandaj, para se të nisni udhëtimet tuaja jashtë Shqipërisë ose drejt saj, bëni për vete këto paketa festive të SIGAL UNIQA Group Austria.

SIGAL UNIQA Group Austria, udhëtojmë më mirë së bashku

Keni pyetje? Shkruani në:

Whatsapp: 068 606 2829

E-mail: info@uniqa.al

About Redaksia

Check Also

Investigimi/ Trafik kokaine me taksitë në Tiranë, pamje e prova, por policia hesht

Me shprehjen “e dinim” që nën zë e qarkullojnë këto ditë ata që duhet të …

Leave a Reply