Belind Këlliçi: Autobusi falas po i prin ndryshimit, është bërë pjesë e Tiranës

“Autobusi falas po i prin ndryshimit. Është bërë pjesë e qytetit, e banorëve, e të rinjve, në çdo cep të Tiranës”. Kështu thotë Belind Këlliçi, kandidati i opozitës për Tiranën, i cili e ka pikë kryesore të programit të tij elektoral, bërjen e transportit publik pa pagesë për qytetarët e Tiranës.

Tashmë, autobusi i i ekipit të tij të fushatës, shihet në çdo kënd të qytetit duke transportuar edhe simpatizantë e qytetarë që dëshirojnë t’i bashkohen ndryshimit dhe duke përcjellë premtimin më madhor të Këlliçit për kreun e bashkisë së Tiranës.

About Redaksia

Check Also

Energjia elektrike, mbi 110 milion euro humbje në vit

Gjatë vitit 2023, pavarësisht rritjes ekonomike të supozuar, konsumi energjetik i vendit pësoi një rënie …

Leave a Reply