Deputetja Greta Bardeli vijon promovimin e shkodranëve të suksesshëm

Greta Bardeli Gjoni deputete e qarkut Shkoder ka nderrmarre ne menyre spontane nje fushate mjaft domethenese , e cila synon te promovoje personazhe te fushave te ndryshme te cilet jane kontributor aktiv ne Shkoder e me gjere. Nje menyre kjo motivimi dhe vleresimi per te vijuar punen me perkushtim ne fushat perkatese

Sot ajo shkruan:

Me atletin shkodran Izmir Smajlaj, që thotë shumë me punën, vullnetin dhe dëshirën për të arritur rezultate maksimale në altletikë, ndërsa është shembull i sportistëve më të rinj   Shkodra e kampionëve vazhdon ti jap kombit emra të mëdhenj duke e lartësuar atë ndërkombëtarisht.

About Redaksia

Check Also

Greqia pubikon skandalin: Gjyqtarja Irena Gjoka e dënuar në Greqi për falsifikim dokumentesh

Shkrimi i plotë i gazetës më të madhwe greke, “Ta Nea” Gjyqi i kryebashkiakut të …

Leave a Reply