PD Durrës nxjerr dokumentat: Kush gënjen, Emiriana Sako apo Edi Rama?!

Reagim i Degës së PD Durrës

Kush gënjen?!

Emiriana Sako apo Edi Rama?!

E zeza mbi të bardhë, e firmosur dhe e vulosur nga Kryeministri Edi Rama, Ministrja Belinda Balluku, Kryetarja e Bashkisë Emiriana Sako dhe Kryetari i Këshillit Bashkiak Ani Dyrmishi.

Më poshtë gjeni dokumentat zyrtarë përballë propagandës qeveritare, gjykimin e jepni ju!

Gënjeshtrat elektorale i kanë këmbët të shkurtra!

#QytetiJeTi

#IgliCara1️

#BashkiaNëDuartEtua

#14majbëjmëndryshimin

#BashkëFitojmë

About Redaksia

Check Also

BIRN: Amendamentin për amnistimin e zyrtarëve të korruptuar e propozoi Ndreca

Relatori socialist në Komisionin e Ligjeve dhe ministri i Drejtësisë i hapën rrugën përfshirjes së …

Leave a Reply