Edhe paturpësia duhet të ketë një kufi!

Nga Edi PALOKA

Unë jam i detyruar të mirëkuptoj e justifikoj çdo demokrat të dëshpëruar që ka sakrifikuar e sakrifikon prej kaq vitesh në opozitë për PD… Jo vetëm ta ngrejë zerin po edhe të bërtasë fort e të kërkojë llogari.

Jam gati të dëgjoj “kritika” prej opozitari madje edhe nga Arlind Qorri … Po të dalin ata që me 14 maj dolën edhe poshtë Qorrit e të na drejtojnë gishtin ne si “humbës” ?!!!

Rrëmbyen simbolet e PD me dorën e Ramës dhe i fëlliqen, morën financat, komisionerët, numëruesit e PD dhe i shërbyen Ramës me zell e vullnet të plotë, kurse tani gjejnë dhe guximin të na drejtojnë gishtin ne si shkaktarë të humbjes së opozitës ?!!!

Edhe paturpësia duhet të ketë një kufi …!

About Redaksia

Check Also

Matematika e Komisionerit për Zgjerimin dhe biçim-samiti i talljes

Nga Klodian TOMORRI “Përmes Planit të ri të Rritjes, BE do të japë 6 miliardë euro …

Leave a Reply