“McGonigal” do të shkaktojë një tërmet të vërtetë në të gjithë FBI-në

Nga Larry Neumeister
Associated Press

Charles McGonigal, një ish-zyrtar i lartë i FBI në Nju Jork, pranoi fajin për komplot, duke pranuar se në vitin 2021, ai ndihmoi për të gjetur informacione dëmtuese për rivalin e një oligarku rus, të cilin ai dikur e kishte hetuar.

Ai do të dënohet në Gjykatën Federale të Manhattan-it më 14 dhjetor.

Ai rrezikon një dënim deri në 5 vite burg.

Në këtë rast, të punosh për një oligark rus, të cilin ai e kishte hetuar dikur, të gërmosh pisllëqe për një rival, është diçka që do të shkaktojë një tërmet të vërtetë në të gjithë FBI-në.

Dhe ai kërkoi falje dhe për pak momente u përlot, pasi tha se kurrë nuk kishte pasur për qëllim të dëmtonte Shtetet e Bashkuar ose kolegët e tij dhe të tjerët.

About Redaksia

Check Also

Spanja, Irlanda dhe Norvegjia do të njohin Palestinën si shtet

Në një veprim të bashkërenduar, Norvegjia, Spanja dhe Irlanda njoftuan sot se do të njohin …

Leave a Reply