“Karta e Kujdesit Shëndetësor”, dhurata e duhur për mësuesit në vigjilje të vitit të ri shkollor

“Një edukim i mirë mund të ndryshojë çdokënd. Një mësues i mirë mund të ndryshojë çdo gjë”

Edhe pak ditë na ndajnë nga fillimi i vitit të ri shkollor. Mijëra fëmijë do të ulen në bangat e shkollës për herë të parë, ndërsa mijëra të tjerë do të vijojnë rrugën e nisur të dijes.

Por në momente këto, e gjithë vëmendja është te fëmijët. Dhe me të drejtë… Por nuk duhe të harrojmë as ata që jo më kot ne i quajmë “prindërit e dytë”, mësuesit.

Mësuesia është një prej profesioneve më fisnike në botë, por edhe një ndër më të vështirët. Prandaj ata kanë nevojën e të gjithëve ne.

Për mësuesit dhe mësueset në mbarë Shqipërinë ka menduar kompania më e madhe e sigurimeve në Shqipëri, SIGAL UNIQA Group Austria, e cila në vigjilje të vitit të ri shkollor vjen me një “paketë shëndeti” dedikuar atyre, si një shenjë vlerësimi dhe respekti për misionin fisnik që ata kryejnë.

SIGAL UNIQA u vjen në ndihmë stafeve pedagogjike me paketën e re “Karta e kujdesit Shendetesor”, e cila ofron një mori përfitimesh mjekësore të rutinës për kujdesin ndaj shëndetit por edhe për gjendje më të komplikuara shëndetësore me një kosto shumë modeste.

Kjo paketë, përveç se e duhura për çdo arsimtar, pra një dhuratë e përkryer për mësuesin tuaj.

Bli direkt nga celulari në: https://sigal.com.al/shendet…/teleshendet-paketa-mesues/

Për çdo pyetje shkruani në:

E-mail: info@uniqa.al

Whatsapp: 0 68 606 2829

About Redaksia

Check Also

KLSH: Agjencia e Prokurimeve nuk zhvilloi asnjë hetim për tenderat në dy vjet

Agjencia e Prokurimit Publik (APP) ka të drejtë që të zhvillojë hetime administrative për kontratat …

Leave a Reply