Vjedhjet e Ramës boshatisin vendin

Klevis BALLIU

91 qytetarë në ditë janë larguar nga Shqipëria në 6 muajt e parë të vitit

Ndërkohë që qeveria flet për turistët,nuk thotë asnjë fjalë për shqiptarët që kanë ikur dhe vazhdojnë të ikin

16.500 qytetarë janë larguar në 6 mujorin e parë të këtij viti. Përafërsishtë 91 qytetarë në ditë largohen nga vendi

Vjedhjet e Rames boshatisin vëndin.

91 qytetarë në ditë janë larguar nga Shqipëria në 6 muajt e parë të vitit

Ndërkohë që qeveria flet për turistët,nuk thotë asnjë fjalë për shqiptarët që kanë ikur dhe vazhdojnë të ikin

16.500 qytetarë janë larguar në 6 mujorin e parë të këtij viti. Përafërsishtë 91 qytetarë në ditë largohen nga vendi.

About Redaksia

Check Also

Berisha: Metamorfoza e Altin Dumanit, krahasime mes Task-Forcës së 2008-2009 me SPAK 2022-2023

Kryetari i Partisë Demokratike, Sali Berisha në një deklaratë për mediat, ka bërë një krahasim …

Leave a Reply