Dëshmia, si Luli mashtroi Këshillin e Europës

“RD”

Lulzim Basha një mashrues klasik i cili nuk mashtron vetëm shqiptarët, por ka mashtruar edhe vetë Këshillin e Europës.

Në një dokument zyrtar të KiE Basha ka deklaruar veten e tij si Kryetar i PD në muajin Shkurt 2023 në një kohë që të gjithë shqiptarët e dinë se ai kishte dhënë dorëheqjen nga drejtimi i Partisë.

Basha ka plotësuar një formular në KiE ku e prezanton veten si Kryetar i PD me të ardhura vjetore 12 mijë euro, çka është një tjetër mashtrim pasi duke mos qenë në krye të PD nuk kishte se si të merrte pagë nga PD dhe për këtë mashtrim duhet të reagojë PD dhe të hetohet nga Prokuoria për mashtrim.

About Redaksia

Check Also

Eksperti nga Britania jep shifrën e frikshme: 460 milionë euro vijnë cash nga Britania në Shqipëri

Andi Hoxhaj, pedagog në “University College London” duke komentuar vizitën e David Cameron, Sekretarit të …

Leave a Reply