Liria e Veliajt dëshmi e mungesës së drejtësisë në Shqipëri!

Klevis BALLIU

Drejtësi do të thotë që pas hekurave të vihen përgjegjësit kryesorë,të ndalohet korrupsioni, të bllokohet vjedhja dhe të kapen shefat . Dhe mbi të gjitha , ajo duhet të jetë e barabartë për të gjithë

Ndërkohë , drejtësia shqiptare arreston dy ushtarë dhe shefin e tyre e lë të lirë .

Arreston ata që përfitojnë 10% dhe lë të lirë atë që përfiton 90% , arreston ata që zbatuan urdhrin dhe lë të lirë atë që dha urdhërin.

Arrestohen disa drejtorë, por afera vazhdon tenderat vazhdojnë si rasti i inceneratorit.

Krimi në Bashkinë e Tiranës nuk ndalon përsa kohë arkitekti , shefi i organizatës kriminale, Veliaj është i lirë.

About Redaksia

Check Also

Argita Malltezi: Pas rikthimit të vulës, demokratët po rikthehen në PD

Argita Malltezi ka komentuar vendimin e Gjykatës së Apelit e cila riktheu vulën dhe logon …