Shteti i “kapuçonëve” të zinj dhe diplomacia namuzqare!

Nga Iva V.GRILLO

Ambasadat e perfaqesite diplomatike, meqe jane te shqetesuara per protesten qe qytetaret tiranas kane bere tek bashkia e tyre, e qytetit te tyre, per taksat e tyre…do te ishte mire te shqetesoheshin me shume dhe sidomos te mbanin pergjegjesi per menyren sesi i shpenzojne taksat e qytetareve te shteteve te tyre dhe çfare shembulli japin para shqiptareve.

Qytetaret europiane e me gjere nuk paguajne taksa qe nepermjet tyre ne nje cep te Evropes te ushqehet non stop nje regjim satrapesh, hajdutesh dhe mafiozesh qe nuk i kap as drejtesia, per te cilen po keto vende kane shpenzuar miliona.

Nuk do qytetari I ndershem europian a kudoqofte qe te majme me taksat e veta nje regjim si ky me poshte…

Kjo eshte fytyra e shtetit shqiptar, e “kapuçoneve te zinj” te mbeshtetur dhe me bisht te krehur nga nje diplomaci qe turperon gjithnje e me shume vendet dhe traditen nga e cila nga vjen.

#EnoughIsEnough

#VeliajParaDrejtesise

About Redaksia

Check Also

Politikat Rama anti-bujqësi si bilanc lufte!

Nga Dorjan TELITI Politikat Rama anti-bujqësi si bilanc “lufte”, humbet blegtori vendas, fitojnë vetëm miqtë …