Kryeministër “në të zezë”!

Iva V.GRILLO

Pas dokumentarit të RAI 3…versionit shqiptar të “La piovra”…Kryeministri Rama sillet vërtetë si kreu i një organizate mafioze: asnjë reagim apo spjegim për qytetarët e vet, por komunikime private, “në të zezë”, me autorët e skanerit më të qartë të dekadës së fundit të qeverisjes së Shqipërisë!

Atë që nuk bën dejtësia shqiptare dhe “garantët” ndërkombëtar, e bëri gazetaria italiane!

Shqiptarët duhet të jenë sa më parë në sheshin Skënderbej…para Bashkisë dhe Kryeministrisë!

Se rebelimin dhe ruajtjen e dinjitetit nuk na e bëjnë dot italianët!

#RamaJepDorëheqje

#VeliajJepDorëheqje

About Redaksia

Check Also

Programi ekonomik i PD të diskutohet në Grupin Parlamentar, në Kryesinë e Sekretariatet dhe të miratohet në Këshillin Kombëtar

!Bujar LESKAJ Të gjithë departamentet e Partisë Demokratike të drejtuar nga Prof. Dr. Sali Berisha, …