Qytetarët heqin rrethimin metalik përpara Bashkisë

Qytetarët e shumtë të mbledhur përpara Bashkisë së Tiranës kanë hequr rrethimin metalik të vendosur nga forcat e rendit.

Protestuesit janë përplasur me policinë.

Ndërkohë, këshilltarët e opozitës iu bashkuan përplasjeve.

Megjithatë, ata nuk u futën në godinën e blinduar dhe të mbyllur me zinxhirë.

About Redaksia

Check Also

Argita Malltezi: Pas rikthimit të vulës, demokratët po rikthehen në PD

Argita Malltezi ka komentuar vendimin e Gjykatës së Apelit e cila riktheu vulën dhe logon …