Shpërthen revolta në Belsh, tregtarët mësyjnë në bashki

Tregtarët e Bleshit kanë dalë në protestë përsëri ditën sotme kundër vendimit të këshillit bashkiak për largimin tregut nga qyteti.

Tregtarët kanë hyrë në ambientet e bashkisë dhe kane kërkuar që kryetari i bashkisë të ulet në takim me to dhe të zgjidhin problemin që kanë.

Tregtari: Te kemi thënë se nuk është vend i përshtatshëm ëpr të zhvilluar biznesin tonë të tregtisë. Kryetari ka marrë një vendim për ndarjen kufirit me Serbinë dhe jo të zgjidhë hallet për tregtarët.

Duhet që një përfaqësuesi i juaj të vij dhe të zgjidhë hallet me ne jemi taksapagues të këtij shteti.

Kreu i policisë bashkiake Belsh: Këshilli e ka marrë një vendim për këtë çështje. Ne zbatojmë këtë vendim.

Këshilltari: Pazari të funksionojë aty ku kemi qenë. Unë jam këshilltar dhe kam votuar kundër këtij vendimi.

Kreu i policisë bashkiake Belsh: Kryetari nuk është sot hajdeni nesër prapë.

About Redaksia

Check Also

Berisha: Mafia ndërkombëtare është e tëra në mbështetje të Edi Ramës! Kjo e bën betejën tonë edhe dy herë më jetike

Kryetari i PD, Sali Berisha në fjalën e tij para qytetarëve në tubimin e përnatshëm, …