Skandali/ Bardhi te “Ligjet”: Drejtori i Shkollës së Magjistraturës të përgjigjet para komisionit!

Ka nisur me debate mbledhja e Komisionit të Ligjeve. Kreu i grupit parlamentar të PD Gazment Bardhi, ka folur në lidhje me atë që ndodhi mbi Shkollën e Magjistraturës.

“Nuk mund të bëjmë sikur nuk e kemi parë atë që ka ndodhur në konkursin e Shkollës së Magjistraturës. Kemi parë në media, që lista e fituesve është shtuar 3 herë.

Ne si komision do duhet të thërrasim në pyetje Drejtorin e Shkollës së Magjistraturës. Nëpërmjet këtij Komisioni të informohet edhe opinioni publik. Të kuptohet se çfarë ka ndodhur.

Është hera e parë që ky proces vishet me hije skandali. Nga70 fitues që u zgjuan në mëngjes, shkoi ne 140 në darkë”, tha ai.

About Redaksia

Check Also

Argita Malltezi: Pas rikthimit të vulës, demokratët po rikthehen në PD

Argita Malltezi ka komentuar vendimin e Gjykatës së Apelit e cila riktheu vulën dhe logon …