Berisha: Rama kundër kombit shqiptar, po shkatërron konceptin e familjes!

Kryetari i PD, Sali Berishës, në tryezën e debatit për projekligjin e Qeverisë Rama “Për shëndetin seksual dhe riprodhues”, tha se, Rama ka zgjedhur konceptin e fermës apo fasonerisë për nënën shqiptare! Ky është krim kundër kombit shqiptar!

“Të dashur të pranishëm, qytetarë dhe qytetare që ndiqni këtë takim të censuruar kushtuar një problemi themelor të kombit dhe të censuruar në mënyrën më të turpshme, më skandaloze nga shumica dërrmuese të medieve të kontrolluara nga qeveria.

Paçka se të gjithë pronarët e këtyre medieve kanë familje. Punonjësit e tyre kanë familje dhe kjo konferencë ka si objektiv kryesor të paraqesë para shqiptarëve rrezikun madhor të ligjit Rama për surrogacinë, për transformimin e nënës shqiptare, e cila duhet t’u them këtu se pa ndershmëri, pa moral, pa integritetin e saj ne si komb do ishim shuar jo një, por tre herë, ndoshta shekuj më parë.

Dhe tani Edi Rama me ligjin e tij zgjedh dekonfigurimin e plotë, shndërrimin. Pasi futi konceptet e superspekulantit Xhorxh Soros për Prindin 1 dhe Prindin 2, tani zgjedh konceptin e fermës apo fasonerisë për nënë shqiptare, zgjedh konceptin e dekonfigurimit të plotë të familjes.

Kjo është një përpjekje jashtë çdo lloji imagjinate.

Me këtë rast unë përshëndes Parlamentin Evropian që në një akt të përgjegjshëm, me një shumicë të jashtëzakonshme votash, shpalli surrogacinë që do të instalojë në Shqipëri Edi Rama me ligjin e tij, një krim evropian.

Për Shqipërinë, ky është krim kundër njerëzimit, kundër kombit shqiptar”, tha Beisha.

About Redaksia

Check Also

Berisha për “Antena3 CNN”: Balla mik me Coldea, Agaçi ka firmosur kontratën që Coldea të jetë këshilltar i Ramës

Kryetari i Partisë Demokratike, Sali Berisha, i cili një javë më parë zbuloi se ish-deputeti …