KM, tur tallava nëpër botë me paratë e shqiptarëve!

Nga Alba KEPI

Kryeministri shqiptar është bërë këngëtar!
Ka nis turin e koncerteve nëpër botë.
Shoqërohet nga orkestra e tallavasë politike.
Sponsor; xhepat e shqiptarëve.

“Mos e lësho këtë rast të veçantë”, shkruajnë profilet social tê grupimeve të hapura në maj 2024 me qëndrim në Shqipëri por me emër Diaspora Shqiptare në Itali.

I ftojnë emigrantët të marrin pjesë në një event falas artistik për të gjetur rrënjët e tyre me muzikë e këngëtarët më të mirë shqiptarë.

“Është falas” shkruajnë dhe pse nën njoftimet e tyre lexohet se cdo publikim është i sponsorizuar.

Paguajnë pensionistët, punëtorët hallexhinjtë, invalidët e cdo shqiptar që shteti u vjedh paratë për të sponsorizuar profile të tilla e për të propaganduar këtë takim politik.

Pas cdo profili të tillë të sponsorizuar nga shteti shqiptar me paratë e shqiptarëve qëndrojnë persona që marrin rrogë e paguhen po me paratë e shqiptarëve.

“Merr pjesë lidhu festo për Shqipërinë, mer familjarë e miq e shihi artistët e dashur” , shkruajnë profilet fake diasporiane por zyrtare qeveritare të paguara me paratë e shqiptarëve.

“Ma come?” pyet një emigrant, “na u bo dhe KM këngëtar” përgjigjet tjetri.
“Po këta nuk kanë c’të bëjnë”, komentojnë të tjerë.
“Shikoni pamjet e megamafiozit” shpotit tjetri e më romantikja tagon mikeshën e thotë “Hej është Albani”.

Në Itali qeveria ka dyfishuar orkestrën.

E bën me një skuadër prej 4 këngëtarësh, jo më 2 sic kishte në Greqi, e që i paguan po me paratë e shqiptarëve për të udhëtuar, performuar e u akomoduar në Itali.

Me ato para ndoshta disa shqiptarë të pamundur ekonomikisht do ishin shpëtuar duke u dërguar pêr kurim jashtë Shqipërisë.

Diasporianët e Italisë ftohen për t’u argëtuar me muzikë shqiptare e mashtrohen për të dëgjuar fushatën e Partisë Socialiste.

E paguajnë po shqiptarët për pallatin e sportit 4440 vendesh (pak a shumë), për sigurinë e artistët.

E paguajnë po shqiptarët skuadrën organizative, grupin e punës, ekipin e ministrave e deputetëve që do marri me vete.

Kush e di sa familje në nevojë e shqiptarë invalidë do mund të ndihmoheshin nga këto para.

Pas shefit të operacionales së Policisë së shtetit pronar i 22 dyqaneve e 10 apartamenteve, pas policëve anëtarë të 7 klaneve familje mafioze me para cash sa për të blerë gjithë Shqioërinë, pas drejtorëve 5D, 6D, 10D, e krerë institucionesh që po zbardhen cdo ditë si afaristët më të mëdhenj me paratë e popullit, por për xhepat e tyre, pas megaskandaleve të porteve, parqeve arkeologjike, plehrave, teatrit, sterlizimit, shëndetësisë, Tims, të dhëna personale, ministra në arrati e kriminelë në liri, mashtrimi i radhës është me diasporën.

Qeveria i është sulur diasporês.

E pas këtij turi tallava politike, KM shqiptar do urdhërojë;
Si e qysh do votojë diaspora!

About Redaksia

Check Also

Programi ekonomik i PD të diskutohet në Grupin Parlamentar, në Kryesinë e Sekretariatet dhe të miratohet në Këshillin Kombëtar

!Bujar LESKAJ Të gjithë departamentet e Partisë Demokratike të drejtuar nga Prof. Dr. Sali Berisha, …