Kur refuzon të jesh “harabel”… i Ajolës së vrasësit Veliaj…

Nga Adriana KALAJA

Në territorin e Kryeqytetit, para disa ditësh u dha një shfaqje e turpshme, e pamoralshme dhe kundër parimeve që mishëron një shoqëri si kjo e jona.

Kundër Zotit po e po.

Sulmi ndaj fëmijëve dhe familjes, ushtruar nga sekti antishqiptar që drejton Shqipërinë, kulmoi mbrëmë me një “martesë” në atë godinë të përdhisur nga një pervers si vrasësi Veliaj.

E gjitha kjo, nën apatinë e shoqërisë për të reaguar dhe sponsorizimin antikombëtar sorosist.

Të veçantë këtë histori, në rolin e “kuratorit” dhe sponsorit, e bën bashkëshortja ligjore e perversit Veliaj, i cili që nga viti 2003 ka përfituar miliona Euro për shkak të deklarimit si homoseksual.

Ky ishte dhe shkaku që në dasmën 500 milionëshe me pensionin e mamit, ai Ajolën e puthi në ballë.

Dukshëm, vihet re pozicioni aktiv i Ajolës ndaj atij pasiv të banditit Veliaj, përveç rastit kur u bë proaktiv për të ndihmuar me prova e dëshmi, “kolegët” e tij në BKH.

Ajo që më “habit” është fakti i mosveprimit të sharlatanëve, që kartën e mbrojtjes së familjes, duke që edhe ne funksione për t’a bërë këtë, e nxjerrin sa herë i lypset:

  1. Përfshirja në lista politike.
  2. Fondet nga jashtë për mbrojtjen e familjes.

Gjithsesi,

Unë nuk shoh çfarë bëjnë të tjerët, por sa bëj unë për fëmijët e mi, familjen dhe Kombin tim.

Në këto kushte, deklaroj se po përgatis një kallëzim penal në SPAK, kundër “bashkëshortëve” Xoxa – Veliaj, dhe që vepra më e rëndë penale se ajo e “pastrimit të produkteve të veprës penale” etj., , fakt i denoncuar në vijimësi nga mediat investigative CNA dhe PLUG, është ai i shkatërrimit të normave dhe moralit të shoqërisë shqiptare.

Ndryshe nga këta që kanë zgjedhur të jenë “harabelët” e Ajolës së mafiozit Veliaj, unë zgjedh të jem,

SHQIPONJË!

About Redaksia

Check Also

Flamuri erdhi në shtëpinë e tij, por kohën nuk ta kthen askush!

Fjoralba DIZDARI Lajm i shumëpritur jo vetëm për demokratët, por për demokracinë në Shqipëri, për …