1 Qershori, festa e fëmijëve është edhe festa e institucionit më të shenjtë, familjes!

Nesër festojnë 1 Qershorin ata më energjikët, fëmijët!

Prindërit e tyre janë mburoja e tyre më e fortë, sepse këto qënie të pafajshme duhet të rriten me përkujdesje dhe dashuri maksimale që të kenë në jetë mundësi më të mira, jetë më të paqtë, siguri më të plotë.

Në kohët që jetojmë, sidomos kur flasim për Shqipërinë, shohim se prindrit nuk kursejnë kur vjen fjala për fëmijët e tyre. Ata investojnë për t’i edukuar në institucione private arsimore dhe për t’i kuruar në institucione private mjekësore!

SIGAL UNIQA, numëron 20,000 fëmijë të siguruar me paketat e saj shëndetësore të cilat u ofrojnë prindërve të tyre mundësi financiare të garantuara nëse ata kanë nevojë për shërbim shëndetësor të specializuar:

Nëpërmjet këtyre paketave fëmijët përfitojnë:

–           Check up vjetor që përfshin këto analiza (controll vjetor me pediatrin, matjen e anemisë, analizat për streptokokun etj)

–           Shërbimë spitalore deri në 500,000 Euro

–           Analiza dhe vizita dhe kontrolle mjekësore deri në 2000 Euro në vit

–           Mundësi për t’u kuruar në të gjitha vendet e Botës

–           Kujdes për dhëmbët

–           Kujdes për shikimin

Dëshiron edhe ti të aplikosh për të siguruar familjen?

Kliko këtu: https://sigal.com.al/shendet-dhe-aksidente/sigurimi-privat-i-shendetit/

E themeluar në vitin 1999, SIGAL UNIQA Group Austria, pjesë e “UNIQA Insurance Group”, mbetet lidere e tregut të sigurimeve, veçanërisht në ato të shëndetit.

Falë produkteve unike si: aplikacioni “TeleShëndet”, Karta e Kujdesit Shëndetësor”, Paketa “Jetë Plus”, “Sigurimi anti-Tumor”, “Check Up sipas Protokollit Japonez” dhe së fundmi aplikacionin për paraqitjen e dëmeve online, SIGAL UNIQA vazhdon të jetë zgjedhja numër 1 e çdo qytetari shqiptar dhe jo vetëm që do të sigurojë shëndetin e tij dhe të familjes së tij.

Ky fakt vërtetohet edhe nga raporti më i fundit i AMF për periudhën janar-prill 2024, ku SIGAL UNIQA, përveç se më e madhja dhe më e besuara në sigurimet e jetës dhe të jo-jetës vazhdon të rritet akoma më shumë në sigurimet e shëndetit duke qëndruar shumë para kompanive të tjera të sigurimit që operojnë në Shqipëri.

Nëse doni ti dhuroni fëmijëve tuaj këtë 1 Qershor diçka që vlen plot 1 vit dhe e cila ju dhuron qetësi mendore dhe financiare, atëherë SIGAL UNIQA Group Austria është adresa ku duhet të trokisni.

Për më shumë informacione mbi paketat e sigurimit shëndetësor, shkruani në Whatsapp: 068 60 62 829 ose E-mail: infoshendet@uniqa.al  dhe specialistët e SIGAL UNIQA do të jenë të gatshëm t’ju ndihmojnë në çdo moment.

SIGAL UNIQA Group Austria, jetojmë më mirë së bashku

About Redaksia

Check Also

25 mijë pronarë kundër ligjit të regjimit për pronat, vetëm 329 pronarë kanë aplikuar në 1 vit

Pronarët dalin hapur kundër ligjit të regjimit për pronat. 25 mijë pronarë nuk kanë pranuar …