Malkaj: Opinionistët s’gjejnë të meta te diktatori ynë pervers!

Aktori i mirënjohur Mehdi Malkaj, ka mbajtur një fjalim ndryshe gjatë protestës maratonë që zhvillohet në ‘Rrugën e Shpresës’ në mbështetje të liderit të opozitës Sali Berisha.

Malkaj ka lexuar një poezi të shek. XVI dhe thekson se nuk ka asnjë ndryshim nga udhëheqja që bën Edi Rama.

‘Asnjë nga opinionistat nuk gjen asnjë të metë nga ky diktatori që kemi neve. Jo! Rrezik po rrëshkasim në autokraci. Ne jemi në një diktaturë perverse dhe nuk diskutohet dhe na duhet shumë të punojnë dhe luftojmë për ta përmbysur atë’, u shpreh aktori.

“Dua dy brohoritje! Një ‘Rroftë Teatri’! Tjetra ‘Rroftë Sali Berisha!’.

Duke lexuar gjeta një poezi të shekullit të XVI dhe nuk ka asnjë ndryshim nga udhëheqja që bën Edi Rama. Do t’ua lexoj këtyre njerëzve që të kuptojnë se çfarë është ky mostra këtu. Asnjë nga opinionistat nuk gjen asnjë të metë nga ky diktatori që kemi neve. Jo! Rrezik po rrëshkasim në autokraci. Ne jemi në një diktaturë perverse dhe nuk diskutohet dhe na duhet shumë të punojnë dhe luftojmë për ta përmbysur atë”, tha Malkaj.

About Redaksia

Check Also

Cilido që krahason Sali Berishën me Edi Ramën, krahason të pakrahasueshmit!

Kryetari i Partisë Demokratike, Sali Berisha është ndalur edhe te propaganda që bëjnë analistët e …