Opinion.al zbardh skandalin e ri të qeverisë me të dhënat e qytetarëve

Pas skandalit të patronazhistëve zbulohet një tjetër skandal me të dhënat personale të qytetarëve shqiptarë.

“Opinion.al” zbulon se në “ËhatsApp” po shpërndahet një databazë me të dhënat e qytetarëve të punësuar në sektorin privat dhe publik, shoqëruar me kartat e tyre të identitetit, pozicionin e punës dhe rrogën përkatëse.

Portali në fjalë raporton se nuk dihet burimi i kësaj liste që posedon, por lista do të publikohet me qëllim ruajtjen e privatësisë së personave në fjalë.

Në listë janë qytetarë të punësuar jo vetëm në sektorin publik por edhe atë privat, të shoqëruar me kartat e tyre të identitetit.

About Redaksia

Check Also

Berisha: Ne do fitojmë sepse sot jemi në misionin e shpëtimit të Shqipërisë!

Kryetari i PD, Sali Berisha tha në Kuvendin Kombëtar të Partisë Demokratike se, ne do …

Leave a Reply