Shifra skandal/ Veliaj më shumë punonjës se të gjitha ministritë, 15.6 milionë euro për paga

Bashkia Tiranë rezulton me 2459 persona të punësuar dhe me një kosto pagash mujore 1.28 Milion €. E përllogaritur me shifra vjetore, qytetarët e Tiranës paguajnë 15.6 milionë euro në vit për pagat e njerëzve të Veliajt.

Sa për krahasim rezulton se gjithë ministritë bashkë kanë 2181 të punësuar!

About Redaksia

Check Also

I paguari nga Rama ofendon shqiptarët e Kosovës pse kanë bojkotuar plazhet e Shqipërisë: Jeni hajvana!

Shërbimet e një servili të paguar nga Rama që ofendon popullin e tij. Nga Berat …

Leave a Reply