Gaz lotsjellës brenda selisë së PD, Berisha: Provokacion i dhunshëm nga Lulzim Pengu

Hidhet gaz lotsjellës brenda selisë së Partisë Demokratike. Lideri historik i PD, Sali Berisha tha se, ky është një akt kriminal ndaj protestuesve paqësore.

“Ky është provokacion i dhunshëm nga Lulzim Pengu ndaj protestuesve paqësorë. Ky akt provon se ky është një peng”, tha Berisha.

“Kërkon të largojë me gaz dhe dhunë referandarët e lirisë që kanë ardhur më të vendosur se kurrë të përmbarojnë vendimin e tyre historik. Dyert e shtëpisë nuk mbyllen kurrë për familjarët. I mbyll vetëm pushtetesi e zaptuesi që quhet Lulzim pengu apo Bash brava”, tha Berisha.

“Kan hap vrima në blinda për të hedhur gazin”, shtoi.

About Redaksia

Check Also

Revolta të shndërrohet në kryengritje popullore

“RD” Opozita të udhëheqë revoltën që ka bërë bashkë dje të djathtë dhe të majtë. …

Leave a Reply