Kush është polici që qëlloi një grua në protestë

Nga Telnis SKUQI

Pa e politizuar çështjen, sepse personalisht nuk më pëlqen një fakt i tillë, ajo që ndodhi sot midis punonjësit të Policisë së Shtetit dhe një zonje të nderuar, doktoresh 60 vjeçare, është shumë e turpshme.

Po kush është policisë që qëlloj pa menduar dy herë zonjën.

Kristaq Papajorgji quhet dhe rezulton një “besimtar” i thekur i rilindjes.

Në facebookun e tij, që prej disa orësh e ka mbyllur, duket qartë se ai ka publikuar hapur bindjen politike, por çfarë është më e keqe, ky polic rezulton me dy masa administrative nga Drejtoria e Policisë së Qarkut të Tiranës.

Për këtë dënim, Kristaq Papajorgji ka kundërshtuar vendimin në Gjykatën Administrative e Apelit.

Pa paragjykuar vendimin e Gjykatës Administrative, sipas logjik ky njeri e ka pastruar biografinë dhe tashmë fal edhe partisë është punonjës i Policisë së Shtetit.

Mjafton kaq për të kuptuar se pse Kristaq Papajorgji ushtroj dhunë ndaj një zonje te nderuar.

http://www.gjykataadministrativeeapelit.al/detajetece…/…

About Redaksia

Check Also

Greqia pubikon skandalin: Gjyqtarja Irena Gjoka e dënuar në Greqi për falsifikim dokumentesh

Shkrimi i plotë i gazetës më të madhwe greke, “Ta Nea” Gjyqi i kryebashkiakut të …

Leave a Reply