32 vjet nga demonstrimi masiv në Shkodër përpara bustit të Stalinit

Nga Bardh SPAHIA

MIRENJOHJE DHE FRYMEZIM

Sot mbushen 32 vjet nga demonstrimi masiv i mijëra banorëve të Shkodrës përpara bustit të Stalinit.Një tubim i heshur që i tregoi rregjimit se shpirti i lirë ishte aty, kundër sundimit 46 vjecar të rregjimit komunist dhe Shkodra po jepte sinjalin e ndryshimit të madh.

Përveç arrestimeve e torturave, propagada që prodhoi Ramiz Alia me lakejtë e vet për ndërhyrje të shërbimeve të huaja, vecse i shtoi jehonën edhe ndërkombëtarisht demonstratës përmes RAI-t, Zërit të Amerikës, Reuters, BBC etj.

Respekt e mirënjohje për demonstruesit e 14 Janarit 1990! Njerëzit e lirë nuk tuten nga beteja për të drejtën!

About Redaksia

Check Also

Zëri i Amerikës: Rritja e çmimeve ka vënë në vështirësi një pjesë të gjerë të shoqërisë

Në Shqipëri rritja e çmimeve, që prej muajit shkurt kur nisi agresioni rus në Ukrainë, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.