Për ruajtjen e karriges së tij, Basha e ka kthyer selinë e PD në vendstrehim mercenarësh me pagesë

Nga Albana VOKSHI

Lulzim Basha i shkarkuar me 4446 vota nga kuvendi legjitim i PD, vendim i ratifikuar nga 44 mijë demokratë në referendumin e 18 dhjetorit 2021, nuk ka asnjë tagër emerimi apo shkarkimi në Partinë Demokratike.

Ka tentativë përcarje të strukturës nga Lulzim Basha dhe enturazhi i tij, por anëtarësia është me Berishën dhe njohin Komisionin e Rithemelimit si të vetmin organ legjitim.

Protesta e 8 janarit 2022 tregoi qartë paktin Rama-Basha per shkrirjen e PD dhe shuarjen e opozitës.

Për ruajtjen e karriges së tij, Basha e ka kthyer selinë e PD në vendstrehim mercenarësh me pagesë, personash me precedentë kriminalë.

Komisioni për Rithemelimin e PD ka vendosur nisjen e një procesi riorganizimi tërësor të strukturës së Partisë Demokratike në cdo nivel të saj.

https://youtu.be/eOoJM4joJiQ

About Redaksia

Check Also

OECD: Shqipëria përkeqësohet në 28% të objektivave të zhvillimit 2030, arsimi rënie skandaloze

Shqipëria ka bërë progres të moderuar drejt arritjes së objektivave të Zhvillimit të Qëndrueshëm të …

Leave a Reply