Primaret/ Manjani: Përzgjedhja e kandidatëve nga PD reale ishte model demokratik

Nga Ylli MANJANI

Me thënë të drejtën, procesi i përzgjedhjes së kandidatëve me primare ishte fantastik.

Vendosin anëtarët jo kryetarët.

S’ka se si të bëhet më mirë!

Do kisha sugjeruar që ky proces të ishte i hapur edhe për joanëtarët e partisë. Në fund të fundit qëllimi i përzgjedhjes është preferenca e votuesve.

Sa keq që ky proces nuk njihet ende nga gjykata dhe KQZ si arritje e Partisë Demokratike!

Shumë turp që PD mbahet peng ende nga formalitete që duhet të ishin kryer nga gjykata tashmë!!

Sidoqoftë, përzgjedhja e kandidatëve sot nga PD reale ishte model demokratik.

Super standard!
——
Post scriptum: u desh nongrata e Berishës dhe kyçja e opozitës së korruptuar në bunker, që të vendosen standarde të tilla!

Jo çdo e keqe vjen për të keq!

About Redaksia

Check Also

Foto-lajm, vërshim popullor në bulevard

Dhjetra mijëra protestues kanë mbushur bulevardin “Dëshmorët e Kombit”. Protesta kombëtare e opozitës po zhvillohet …

Leave a Reply