Bano: Jemi bashkë të shërojmë plagët e korrupsionit të bashkisë Lushnje

Takimi e kandidatit te Koalicionit “Shtëpia e Lirisë” Elton Bano me banorët e lagjies “Kadri Qystri”, Gorre dhe Kolonjë, Lushnje jane motivim per fitoren e 6 marsit. Ne këto takime njëzëri të gjithë shprehën arrogancën dhe mospërfilljen e bashkisë gjithë këto vite dhe veçanërisht shërbimet e munguara në funksion të qytetarëve. Besimi juaj është motivimi im për ti shkuar deri në fund këtij misioni.

Të gjitha problematikat e ngritura shumë shpejt do të përballen me zgjidhjen :- shprehet Bano … Takimi i realizuar sot në Gorre, Lushnje, ju falenderoj të gjithëve për pjesëmarrjen dhe problematikat e diskutuara. Vihet re dukshëm nga qytetarët ndarja e padrejtë që i behët nga pushteti i majtë. Ky fakt i ka penalizuar në shumë aspekte dhe ne e themi me bindje se nuk do të ketë dallim mes demokratëve dhe socialistëve, qytetarët e Lushnjes do marrin përgjigje për cdo kërkëse dhe ankesë të adresuar.

Demokratët jane te gjithë bashkë kundër kundershtareve tane politik dhe te gjithë e deshirojnë ti ndryshojë fytyren qytetit qe lengon nga problematikat jetike. Bashkë do fitojmë! Ti kthejmë bashkinë qytetarëve të Lushnjes.

About Redaksia

Check Also

OECD: Shqipëria përkeqësohet në 28% të objektivave të zhvillimit 2030, arsimi rënie skandaloze

Shqipëria ka bërë progres të moderuar drejt arritjes së objektivave të Zhvillimit të Qëndrueshëm të …

Leave a Reply