Berisha i sigurtë: “Bravës” nuk do t’i mbesin as dy deputetë në fund

Drejtuesi i demokratëve, Berisha deklaroi në një intervistë për gazetaren Mirela Milori se ai është në kontakt me deputetët e PD dhe se ata kanë mbajtur një qendrim korrekt.

“Mund të them se një pjesë e dinë që ai i mashtron, një pjesë kanë mbajtur qëndrimet e tyre duke u distancuar prej Bravës, por mund të them se në fund atij mund t’i mbesin dy deputetë, edhe ata janë shumë sepse e dinë që i gënjen”, tha Berisha.

About Redaksia

Check Also

Pollo: Ngatërresa “Ballkan Hapu” lipset të kundërshtohet më fort nga politikanët maqedonas e serbë!

Ngatërresa “Ballkan Hapu” lipset të kundërshtohet edhe më fort nga politikanët e aktorët publikë maqedonas …

Leave a Reply

Your email address will not be published.