Elton Bano bashkëbisedim me gratë dhe vajzat e Forumit të Gruas: Ndryshimi po vjen!

Kandidati i Koalicionit “Shtëpia e Lirisë”, Elton Bano u takua sot me gratë dhe vajzat e forumit të Gruas të Partisë Demokratike duke zhvilluar një një bisedë të sinqertë dhe me konkluzione të vlefshme.

Postimi i kandidatit Elton Bano

Me gratë dhe vajzat e forumit të Partisë Demokratike, në një bisedë të sinqertë dhe me konkluzione të vlefshme.

Gratë dhe vajzat lushnjare janë një nga forcat më të mëdhaja të Partisë Demokratike për ndryshim. Pavarsisht problematikave të shumta dhe lënia në hije e grave si në aspektin politik dhe jo vetëm, ato përsëri janë më shpresëplota se kurrë.

Ndryshimi po vjen!

__

#eltonbanoperlushnjen #shtëpiaelirisë #tebashkuardofitojme

About Redaksia

Check Also

Pollo: Ngatërresa “Ballkan Hapu” lipset të kundërshtohet më fort nga politikanët maqedonas e serbë!

Ngatërresa “Ballkan Hapu” lipset të kundërshtohet edhe më fort nga politikanët e aktorët publikë maqedonas …

Leave a Reply

Your email address will not be published.