Bashkimi vjen me votë!

Nga Shefqet DELIALLISI

Flasin për të ardhmen, për ndryshim, por vetë në asnjë mënyre s’duan të ndryshojnë…

edhe pse kalojmë nga humbja në humbje!

Një “copë” PD nuk i vlen askujt.

Duhet një Parti Demokratike e bashkuar për të shpresuar ndryshimin!

Bashkimi vjen vetëm nëpërmjet votës…

Kush flet për bashkim dhe s’pranon të votohet nuk është i besueshëm!

About Redaksia

Check Also

Një ditë feste edhe për Kainin!

Nga Gent STRAZIMIRI Mbase nuk jemi vendi me më shumë festa e ditë pushimi në glob, …

Leave a Reply