Me çfarë morali do të kërkojnë votën e demokratëve fraksioni “opozitar” i LB

Nga Ermal XHELILAJ

Ky fraksioni “opozitar” i LB nga një opozitë përballë pushtetit është kthyer zyrtarisht në një opozitë kundër demokratëve e shqiptarëve në tërësi!

Këta i kanë dhunuar të gjitha parimet themelore të demokracisë, standardeve të opozitarizmit dhe pluralizmit politik që karakterizon një opozitë normale!

Nuk mund të mendohet se me çfarë morali, kurajo dhe dinjiteti do të kërkojnë votën e demokratëve e shqiptarëve!

About Redaksia

Check Also

Berisha: Garantoj çdo prind se do të paguhet për çdo fëmijë në mënyrë që të mos u mungojë më asnjë vakt

Lideri i opozitës, Sali Berisha ka premtuar se me ardhjen në pushtet të Partisë Demokratike, …

Leave a Reply