Bano: Të punojmë së bashku për ta nxjerrë bujqësinë nga rrënimi i mëtejshëm

Kandidati i koalicionit “Shtëpia e Lirisë” për kryetar të Bashkisë Lushnje, Elton Bano zhvilloi një takim në fshatin Zhamë, njësia administrstive Dushk me strukturat dhe qytetarët.

Problemet me bujqësinë që cdo ditë po rrënohet.asnje politike qeveritare ne ndihmen te fermerit, çmimet e katerfishuara per imputet bujqësore i shtohen dhe ato te
në infrastrukturë përfshirë këtu edhe ndriçimin e rrugëve janë shqetësimi kryesor i banorëve të zonës dhe jo vetëm.

Braktisja nga pushtetarët vendor dhe diferencimet politike kanë ndikuar në mënyrë të drejtpërdrejt tek qytetarët.

Jemi të vendosur t’i kthejmë Lushnjarët në shtëpitë e tyre dhe mos t’i japim asnjë arsye qytetarëve të largohen nga vendi i tyre..

Mbi keto probleme kanë qënë diskutimet e kandidatit te koalicionit ” Shtëpia e lirisë”, zotit Elton Bano.

Takime te ngjeshura janë duke i zhvilluar në zonat rurale…

About Redaksia

Check Also

Veliaj 9.2 milionë euro për Taksën e Arsimit, drejtësia mbyll sytë përpara vjedhjes!

Nga Petrit VASILI Veliaj dhe Bashkia 9.2 milion euro ne 2024 per Taksen e Arsimit, …

Leave a Reply