Foto-lajm, Gaz Bardhi pëlqen postimet e Bashës!

Në faqen zyrtare të Selisë ajo që bie në sy janë pëlqimet e pakta që marrin postimet që bëhen, ndërsa lajm përbëjnë komentet që janë një revoltë e hapur e demokratëve ndaj Bashës.

Në ato pak pëlqime të këtyre postimeve janë zyrtarët e selisë që e kanë me detyrim dhe profilet false. Një nga ata që i bëjnë like postimeve të Bashës është edhe Sekretari i tij, Bardhi.

About Redaksia

Check Also

Revolta të shndërrohet në kryengritje popullore

“RD” Opozita të udhëheqë revoltën që ka bërë bashkë dje të djathtë dhe të majtë. …

Leave a Reply