Mikpritja e Shkodrës për Berishën, mbështetje drejt fitores për Bardh Spahinë

Shumë pranë qytetit, njësia administrative e Gurit të Zi ka ofruar mikpritjen tradicionale për “Shtëpinë e Lirisë” dhe liderin Prof. Dr. Sali Berisha .

Entuziazmi dhe mbështetja drejt Fitores sonë të përbashkët me 6 Mars ishte evident.

Detyrimi ynë ndaj këtyre banorëve punëtorë, të ndershëm dhe mikpritës, është një detyrim i përhershëm që ne do ta përmbushim pa më të voglin dyshim.

#voto2

#votoshtëpiaelirisë

#BardhSpahia

Për Shkodrën, të gjithë bashkë!

#Shpresë #Ndryshim #Fitore

 

About Redaksia

Check Also

Investigimi/ Trafik kokaine me taksitë në Tiranë, pamje e prova, por policia hesht

Me shprehjen “e dinim” që nën zë e qarkullojnë këto ditë ata që duhet të …

Leave a Reply