Rama: “Asnjë masë lehtësuese për qytetarët”, poshtë zyrës revolta

Rama deklaron se nuk do të marrë asnjë masë lehtësuese për krizën ekonomike, ndërsa kujtoi se me zgjedhjet e pjesshme votuesit i thanë “Rama rri”!

About Redaksia

Check Also

Revolta të shndërrohet në kryengritje popullore

“RD” Opozita të udhëheqë revoltën që ka bërë bashkë dje të djathtë dhe të majtë. …

Leave a Reply