Jemini nuk përmbahet: Gjënë e vendosim ne këtu! T’u kthehemi qëndrimeve të mëparshme!

Jemin Gjana ka kërkuar sot në mbledhjen e Kryesisë së PD që të rishikohet vendimi i 9 shtatorit, ku Lulzim Basha vendosi duke injoruar strukturat vendimmarrëse, përjashtimin e liderit historik të PD, Sali Berisha. Më pas, Gjana ka thënë të shkohet në negociata për bashkimin e PD.

Jemin Gjana: Qëndrimi im përfundimtar në këtë mbledhje është ky: T’u kthehemi qëndrimeve të mëparshme të 9 shtatorit, 18 dhjetorit, 8 janarit. T’i mbajmë ose t’i rrëzojmë. Pastaj të shohim a shkohet në negociata. Nëse gjithmonë, gjënë e vendosim ne këtu dhe nuk ka skenarë të tjerë.

Enkelejd Alibeaj: Jo. Nuk ka asnjë lloj skenari. Me aq informacion sa ka.

About Redaksia

Check Also

BIRN: Amendamentin për amnistimin e zyrtarëve të korruptuar e propozoi Ndreca

Relatori socialist në Komisionin e Ligjeve dhe ministri i Drejtësisë i hapën rrugën përfshirjes së …

Leave a Reply