Skandaloze, Rama nuk mbështet kërkesën e Kroacisë për Kosovën në NATO

Kreu i qeverisë, Edi Rama nuk e ka mbështetur kërkesën për anëtarësimin e Kosovës në NATO.

Ish-Kryeministri Sali Berisha shkruan në Facebook, se presidenti i Kroacisë, Milanoviç kërkoi në Samitin Brukselit anëtarësimin e Kosovës në NATO dhe njohjen e saj nga vendet anëtare që nuk e kanë njohur.

Por këtë kërkesë nuk e ka mbështetur Edi Rama, i cili është i pranishëm në punimet e samitit të NATO-s.

Reagimi i ish-Kryeministrit Berisha

Presidenti i Kroacisë, Milanoviç kërkoi në Samitin Brukselit anëtarësimin e Kosovës në NATO dhe njohjen e saj nga vendet anëtare që nuk e kanë njohur.

Argati i Beogradit, Edi Rama nuk mbështeti kërkesën e tij.

Mirënjohje të pakufishme Presidentit Milanoviç!

About Redaksia

Check Also

Greqia pubikon skandalin: Gjyqtarja Irena Gjoka e dënuar në Greqi për falsifikim dokumentesh

Shkrimi i plotë i gazetës më të madhwe greke, “Ta Nea” Gjyqi i kryebashkiakut të …

Leave a Reply