Këta janë kandidatët që garojnë sot për kryetarë të 8 degëve të PD

Komisioni i Organizimit dhe Kontrollit të Operacioneve Elektorale të PD ka publikuar emrat e  kandidatëve që garojnë sot për t’u zgjedhur kryetarë në tetë degë të PD-së, sipas parimit “një anëtar – një votë”.

Ata janë:

PD Dega 6 Tiranë

 1. Alban Feko Hoxhaj
 2. Onelda Gjin Zefi

PD Dega 10

 1. Andi Gani Beliu
 2. Ilir Halit Stojku
 3. Shkëlqim Muharrem Spaho
 4. Xhulia Aranit Xhekaj

PD Dega 11 Tiranë

 1. Arbër Ded Qehaja
 2. Shkëlzen Mark Mustafaj
 3. Ahmet Ali Meshi
 4. Mërgim Nazmi Hoxha

PD Dega 16 Tiranë

 1. Eduard Gani Rexha
 2. Ilir Lush Zmalaj
 3. Kujtim Veli Kola

PD dega Kuçovë

 1. Nerjan Dine Pasho
 2. Myslim Isuf Haxhi

PD dega Skrapar

 1. Besnik Ali Osmani
 2. Hajredin Lahe Bakiasi

PD Dega Elbasan

 1. Blendi Ferdinand Himci
 2. Eliona Hetem Gremi
 3. Elior Flamur Vila
 4. Klodiana Ilir Capja
 5. Sonila Maksim Daiu

PD Dega Tropojë

 1. Besnik Xhafer Dushaj
 2. Feride Rexhep Rrahmanaj
 3. Ram Bajram Oruci

About Redaksia

Check Also

Bufi i Rroskovecit e humbi “betejën” e parë në Gjykatën e Posaçme

Nga Luan BAÇI Bufi i Rroskovecit e humbi “betejën”e parë të saj në Gjykatën e …

Leave a Reply