Manjani: AliBashët duan të shtrihen në prehrin e ngrohtë të qeverisë komuniste

Nga Ylli MANJANI

Presidenti iku, o opozitarë!

E ka zgjedha Rama për qejf të vet. Ia dhatë këtë shans që vjet në këtë kohë me rezultatin e zgjedhjeve.

Ia përforcuat akoma më shumë kur si dele shkuat e votuat zgjatjen e vetingut pa marrë asgjë në këmbim!

Doni të luani teatër, bëjeni!

Po jeni aktorë të dobët. Impostoheni kot në një skenë dhe skenar të pushtetit.

Filloni të prodhoni opozitë!

Bëhuni gati për zgjedhjet lokale se erdhën. Nuk ka kohë. Lërini AliBashët duan të shtrihen në prehrin e ngrohtë të qeverisë komuniste, se për këtë ditë kanë punuar.

Objektivi politik janë bashkitë, jo cili pensionist ka radhën të hyjë në presidencë…

About Redaksia

Check Also

Deklarata e fortë e ish-kreut të Prokurorisë: Si u zhdukën përgjimet e krerëve të bandave me majat e politikës

Nga Besim Hajdarmataj  Hetimet e organeve ligjzbatuese kundër krimit të organizuar të profilit të lartë nxisin …

Leave a Reply