Berisha ftohet për iftar nga besimtarët myslimanë të Kavajës

Lideri historik i Partisë Demokratike Sali Berisha mori pjesë këtë mbrëmje në tryezën e iftarit të shtruar nga besmitarët myslimanë në Kavajë. Kjo tryezë e madhe iftari rikthehet pas dy vitesh pandemi.

Gjatë këtij muajit të bekuar (30 ditë), besimtarët myslimanë mbajnë agjërim, një nga 5 kushtet e islamit.

Sipas përllogaritjeve nata e Kadrit do të jetë në 27 prill, një natë shumë e rëndësishme e këtij muaji të shenjtë.

Ndërsa muaji i Ramazanit përfundon në datën 1 Maj, i cili kulmon dhe me festën e Bajramit të Madh.

[

About Redaksia

Check Also

Greqia pubikon skandalin: Gjyqtarja Irena Gjoka e dënuar në Greqi për falsifikim dokumentesh

Shkrimi i plotë i gazetës më të madhwe greke, “Ta Nea” Gjyqi i kryebashkiakut të …

Leave a Reply